CERVESES CLÀSSIQUES


ViP ROSSA
%vol: 4,5º         Ibus 26        Color: Daurat          Consum: Entre 4ºC i 8ºC

Cervesa tipus Ale, amb cos i alcohol moderat, gustosa i refrescant. Elaborada amb dos tipus de maltes i dos classes de llúpols. 

Adient per combinar-la tot menjant amanides, truites, cap-i-pota, mandonguilles, pasta, taules de formatges i embotits. Però degustar-la sola és tot un plaer. 



ViP LAGER 
%vol: 4,5º         Ibus 26        Color: Daurat          Consum: Entre 4ºC i 8ºC

Cervesa tipus Pilsen de baixa fermentació. De gust suau, lleugera i refrescant, amargor moderada.  Elaborada amb dos tipus de maltes i tres classes de llúpols. 

Ideal per acompanyar qualsevol tipus de formatge. També combina molt bé amb plats picants, salsitxes... Cervesa equilibrada per aperitiu. 




ViP BRUNA  
%vol: 5º         Ibus 23        Color: Ambar          Consum: Entre 4ºC i 8ºC

Cervesa de fermentació alta, amargor moderada. Les maltes caramelitzades i torrades li donen un paladar afinat agradable i un toc dolç.  Elaborada amb tres tipus de maltes i tres classes de llúpols. 

Ideal per acompanyar formatges, fruits secs, embotits tous, crepes, plats picants. Deliciosa com a copa. 









Cap comentari:

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.